Ebédlő

Só és cukor nélkül is lehet finomat főzni? Igen. Most bepillanthatsz a Bátor Tábor konyhájába, és nem csak szuper recepteket, de hasznos tanácsokat is találsz az oldalon.

A Bátor Tábor dietetikusának tanácsai

A Bátor Táborban az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás kialakításáért dietetikus szakértőnk, Horváthné Kardos Kati felel. Most pedig néhány tippet ad, amelyek segíthetnek az otthoni étkezés egészségesebbé tételében.

Ízelítő a Bátor Tábor konyhájából

A Bátor Tábor konyhájában úgy zsonglőrködnek a fűszerekkel, hogy az egészséges ételek jóízűek is legyenek, és mindehhez minimális sót használnak csak. És mindezt hogyan? Megmutatunk néhány jól bevált és közkedvelt receptet lépésről lépésre, hogy egy kicsit belekóstolhass a táborunk ízeibe.

Még több Bátor Táboros recept

A Bátor Táborban az egészséges étkezésre kiemelt hangsúlyt fektetünk. Ennek szellemében készült el a több mint 200 receptet tartalmazó Bátor Tál, amely többek között az egészséges reggelik, finom ebédek, gluténmentes ételek mellett frissítő limonádékra is kínál alternatívákat, de például a lekvárfőzéshez is meríthetünk belőle ihletet.