Csarnok

Az osztályodnak, vagy csapatodnak keresel új játékot? Színesítenéd valami újjal a családi programot? Izgulsz, mivel kösd le gyermekeidet egy hosszabb vonatúton? Lapozgasd játékgyűjteményünket, ahol minden alkalomra találhatsz egy egyszerű, de nagyszerű játékot!

Játékok sulikezdéshez : hangolódjon együtt az osztály!

Van, aki izgatottan várja, van, aki kicsit szorong. Van, aki ugyanabba a közegbe tér vissza, és van, aki máshova. Az alábbi játékokkal segíthetünk a gyerekeknek (újra) kapcsolódni egymáshoz és feloldódni egy (új) közegben.

Játékok otthonra

Akár egy esős délutánra programot, akár valami gyors és új játékot kerestek, az alábbi, kis létszámmal is játszható játékok közül biztosan találtok valamit, amit bátran előhúzhattok a tarsolyból.

Játékok csapatépítőre, osztálykirándulásra

Nagyobb létszámú csapatoknak, osztályoknak ajánljuk ezeket a játékokat. A nehézségi szinteknek, variációknak csak a képzelet szabhat határt!

Kommunikációs játékok

Utazás alatt, kirándulás közben vagy bármilyen olyan alkalommal játszhatjátok ezeket a kommunikációs készségeket is fejlesztő játékokat, amikor nem áll rendelkezésre más csak a kreativitásotok.